Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ajax Informeert Naar Transfervrije Back Met Verleden Bij Psv

Ajax informeert naar transfervrije back met verleden bij PSV

Erik ten Hag zoekt naar versterking voor zijn achterhoede

Ajax is bezig met een onderzoek naar de transfervrije back Ricardo van Rhijn. De 30-jarige verdediger is transfervrij nadat zijn contract bij FC Utrecht afgelopen zomer afliep. Van Rhijn heeft een verleden bij PSV, waar hij van 2011 tot 2016 speelde.

Ten Hag is op zoek naar versterking voor zijn achterhoede, aangezien Lisandro Martínez naar Manchester United is vertrokken. Van Rhijn zou een goede optie kunnen zijn, aangezien hij ervaring heeft op zowel de linksback- als rechtsbackpositie.

Van Rhijn heeft een verleden bij PSV

Van Rhijn begon zijn carrière bij Ajax, waar hij in 2010 debuteerde in het eerste elftal. In 2011 maakte hij de overstap naar PSV, waar hij vijf seizoenen speelde. Met PSV won hij drie landstitels en één KNVB-beker.

In 2016 vertrok Van Rhijn naar Club Brugge, waar hij twee seizoenen speelde. In 2018 keerde hij terug naar Nederland, waar hij voor AZ en FC Utrecht speelde.

Ajax is op zoek naar versterking

Ajax is op zoek naar versterking voor zijn achterhoede, aangezien Lisandro Martínez naar Manchester United is vertrokken. Martínez was een vaste waarde in het elftal van Ten Hag en zijn vertrek is een groot verlies.

Ten Hag heeft al een aantal spelers aangetrokken voor zijn achterhoede, waaronder Calvin Bassey van Rangers en Owen Wijndal van AZ. Van Rhijn zou een goede aanvulling kunnen zijn op de selectie van Ajax.


Comments